Kontakt Stella Care - Lokalisering af personer med demens

Kontakt

Kontakt Stella Care – Vi kan kontaktes hele døgnet!

Kontakt Stella Care
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Uden for normal åbningstid er vi ikke på kontoret, men ved behov for akut og uopsættelig hjælp, kan vi kontaktes døgnet rundt på 42 42 90 60. Du er også velkommen til at udfylde formularen nedenfor.

11 + 6 =

The Team

Rasmus Hansen

CEO

+45 42 42 90 50

rasmus@stellacare.dk

Michael Pihl Lundberg

Customer Supporter

+45 61 73 90 50

michael@stellacare.dk

Mie Sofie Madsen

International Sales Manager

+45 42 90 90 51

mie@stellacare.dk

Søren S. Christiansen

CTO

+45 42 42 90 70

sc@stellacare.dk

Mary Svartzengren

Marketing & Brading

+45 92 15 90 60

mary@stellacare.dk

Annbrith V. Anthonsen

Personal assistant

+45 92 82 90 50

ava@stellacare.dk

Johannes Hartby

Software Developer

+45 61 42 90 70

johannes@stellacare.dk

Oftest stillede spørgsmål

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

24/7 telefonservice

Det er vigtigt for os, at vores kunder aldrig står alene når de har brug for hjælp. Derfor kan du ringe til os døgnet rundt alle ugens dage.

Vi tilbyder fuld support

At vi tilbyder fuld support betyder, at vi står for alt praktisk håndtering af GPS’erne. Det er i forhold til ombytninger, opkobling til telefoner, oprettelse af geo-fence og ændringer i opsætninger. Hvis I selv ønsker at stå for håndteringen, hjælper vi jer også gerne i gang med dette.

Høj datasikkerhed

Vi lægger stor vægt på, at vores kunders data er beskyttet. Vi har derfor i samarbejde med en jurist, taget stilling til hvordan vi bedst muligt håndterer vores data sikkert.

Brugervenligt system

Det er vigtigt at systemet er nemt og intuitivt at benytte, specielt i stressende situationer, hvor en person er blevet væk. Derfor har vi stor fokus på, at vores system skal være brugervenligt, og er udviklet i samarbejde med vores brugere.

Hurtig levering

Hvis du tager kontakt til os inden kl. 16 i hverdage, sikrer vi at produktet bliver sendt afsted samme dag. Typisk vil pakkerne nå frem dagen efter.

Ingen ekstra omkostninger

Vi har ingen skjulte ekstraomkostninger. Alt forbrug forbundet med GPS’erne og brug af vores 24/7 timers support, er inkluderet i prisen. Der er heller ikke nogen omkostninger forbundet med ændringer i opsætning eller begrænsning på antal alarmer fra GPS’en.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udgives ca. 6 gange årligt. I nyhedsbrevet får du den nyeste viden, om den teknik vi anvender til sporing af demente, såsom vores app til at finde forsvundne demente og nyt om dem der arbejder med demente, til en lettere hverdag.